Силиконови калъфи за iPhone SE 2020, iPhone 7/8

Силиконови калъфи за iPhone SE 2020, iPhone 7/8

от 4.99лв до 200лв

Силиконови калъфи за iPhone 7 

Прозрачни  бъмпери  за iPhone 7 които не пожълтяват и не се разтягат във времето.

 

На краищата на капака има специално покритие за лесно захващане.
Перфектната комбинация от стил и защита.
Повдигнатите краища около периметъра на корпуса предпазва екрана от надраскване и мръсотия.
Има всички необходими разрези, съобразени с отворите и портовете.
 

Прозрачните силиконови калъфи за iPhone 7 са направени от устойчив материал.

 

Калъфите са изработени от термопластичен полиуретан. Този материал е със специално предназначение. Той е здрав, издръжлив и не се растяга във времето. Неговите гъвкави функции позволяват да прилепне плътно към корпуса и да обхване вашия нов iPhone 7, а твърдата конструкция ефективно абсорбира ударите.
 

Не хлъзгавото покритие на страничните повърхности на телефона не позволява да изпада от захвата на ръцете.

 

Тънкото покритие създава допълнително минимална дебелина. Материалът не се отпуска и не се надрасква.  Силиконовите калъфи са тънки, леки и издръжливи така че можете да бъдете сигурни,  че бъмпера няма да добави допълнително дебелина към корпуса на iPhone 7. Покритието на телефона ви удобно и сигурно може да бъде носен в чантата или джоба.
 
 

Увеличен ръб на панела предпазва екрана от надраскване.

 

Прозрачните бъмпери за iPhone 7 имат повдигнати ръбове на предния панел, което не позволява на сензорния екран на смартфона ви да издраска гладката си повърхност. Можете да поставите телефона на масата с лице към нея, без да се страхувате, че той ще се надере.
 
 

Налични са прорези на отворите за зареждане, слушалки и камера.

 

Кейсовете са проектирани специално за iPhone 7, което означава, че трябва да паснат идеално на неговия корпус. За да бъде изцяло функционален смартфон, той трябва да може да работи, без да е необходимо да се премахва калъфа от него. 
 
*Забележка:  Молим ви да вземете предвид, че при ползването на прозрачен силиконов кейс не екрана на телефона ви не е предпазен от удар, така че за по-добра защита  използвайте и стъкло или фолио за iPhone 7, за да предпазите пълноценно екрана от прах и драскотини.
Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877 705 305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден