Кожени калъфи и кейсове за iPhone SE 2020, iPhone 7/8

Кожени калъфи и кейсове за iPhone 7, Качествени кожени калъфи специално изработени за Айфон 7. Оригинални калъфи ,модели от естествена кожа ,флип хоризонтални и вертикални калъфи

Кожени калъфи и кейсове за iPhone SE 2020, iPhone 7/8

Кожени калъфи и кейсове за iPhone 7, Качествени кожени калъфи специално изработени за Айфон 7. Оригинални калъфи ,модели от естествена кожа ,флип хоризонтални и вертикални калъфи

от 5.99лв до 130лв

Кожени калъфи за iPhone 7

Наличие на  скрит магнит за закрепване на капака.

Коженият калъф за iPhone 7 е с капак  и е изработен от луксозна еко-кожа. Той не само изглежда страхотно, но също така осигурява отлично тактилно усещане. Калъфът предпазва екрана на iPhone 7. От вътрешната страна е зашит магнит, който е привлечен от капака на дисплея и се държи в затворено състояние. Няма никакви неудобни езици, които да стърчат и да пречат.
 

Той осигурява несравнима защита за iPhone 7

 

Най-важната полезна функция на калъфът от кожа е да предпазва целият корпус на iPhone 7 срещу външните влияния, които могат да оставят неприятни преживявания. Линейните модели на външната страна на калъфа добавят хубаво докосване към вече сложния дизайн.
Слот за кредитна карта.
Много удобно е да имате място и за банковата си карта, която винаги ще бъде с вас в защитния калъф на новия ви телефон iPhone 7. По този начин, можете да оставите чантата у дома си, тъй като в калъфа носите най-важните неща със себе си.
 

Изрязаният отвор за високоговорителя на предния капак ви позволява да говорите със затворен капак на калъфа. 

 

За да се избегнат смущения, когато се приемат и се провеждат разговори, производителят е направил специален отвор на капака за високоговорителите. Разговорът ще бъде  с остър и ясен звук. Кожените калъфи имат процепи и изрязани дупки за всички допълнителни  функции на iPhone 7, включително и камерата, портът за зарядното устройство и така нататък. 
 

Телефонът плътно ляга в коженият калъф, благодарение на мекия материал и лек дизайн.

 

Кожата като материал придава стил и лукс на каквото и да е изделие – добър пример е коженият салон на автомобилите. Носи усещане за удобство и комфорт от по-висша класа. Като изпълнение на коженият калъф, кожата дава елегантно и топло излъчване, един завършен вид на вашият iPhone 7.
 

Калъфите се поставят много лесно и бързо на iPhone 7

 

Удобното ползване на изделието не е на последно място – освен, че е красив и великолепен, много издръжлив и  предпазва идеално вашият iPhone 7, той се поставя много лесно, като можете спокойно да го сложите в чанта с други вещи, тежък багаж и др., като бъдете сигурни, че той ще остане невредим от нежелани удари и одрасквания.
 
Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877 705 305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден