Power Bank - Външни батерии

Външни батерии / соларни батерии - Power Bank за телефон за Samsung, HTC, Sony Xperia, Lenovo, LG, Apple iPhone, Motorola, Samsung Galaxy. Може да срещнете различни наименования това устройство - външно зарядно, мобилна батерия, подвижно зарядно, мобилно зарядно всичко това е външна батерия за телефон или таблет с която го зареждате многократно.

Power Bank - Външни батерии

Външни батерии / соларни батерии - Power Bank за телефон за Samsung, HTC, Sony Xperia, Lenovo, LG, Apple iPhone, Motorola, Samsung Galaxy. Може да срещнете различни наименования това устройство - външно зарядно, мобилна батерия, подвижно зарядно, мобилно зарядно всичко това е външна батерия за телефон или таблет с която го зареждате многократно.

от 8.00лв до 2150лв

В тази статия ще ви предоставим полезна информация за това как да изберете подходящата за вас външна батерия на най-добра цена и качество.

Избор на външна батерия ?

 

Какво е външна батерия ?

 

- Външна батерия или още може да намерите под имената външно зарядно, мобилно зарядно, мобилна батерия, подвижно зарядно, както и power bank батерия. Всичките тези имена са едно и също нещо.

 

- Мобилното зарядно представлява малка кутийка в която има батерия с голям капацитет, достатъчен да зареди вашия телефон или друго мобилно устройство един и много пъти преди да зареждате отново мобилната батерия в контакт.

 

За какво се използва външната батерия ?

 

- Използва се за зареждане на телефони ,таблети или други устройства в движение - където и да сте. Чрез това външно зарядно може да заредите телефона си няколко пъти без необходимост от контакт с електричество. Например представете си че сте на палатка на балкан, а батерията на вашия iPhone или андроид телефон, както знаем кара не повече от 2 дни. В този случай при липсата на ток в гората на помощ идва мобилното зарядно с което зареждате телефона си да кажем 4 пъти и така имате напълно зареден телефон за 8 дни, без необходимост от електричество.

 

- Може просто да си го носите в чантата и да заредите телефона си когато сте на път, в училище, на ресторант или където и да е. Просто го включвате към телефона си и за кратно време имате заряд с който да провеждате разговори или да сърфирате в интернет

 

- Ако имате останал много малко заряд, а трябва да се обадите спешно по телефона или трябва да проверите нещо в интернет, а сте извън къщи.

 

Размера има значение при подвижно зарядно!

 

- Размерите при Power Bank външни батерии има определящо значение

 

- Капацитета на батерията определя до голяма степен размера, колкото е по-голям капацитета, толкова тя ще бъде по-голяма

 

- Не се заблуждавайте от фалшиви китайски оферти, който предлагат огромен капацитет, а батерията е с малки размери - това е невъзможно. За разлика от телефоните, където малък телефон може да има голяма мощ, тук малка батерия не може да има голям капацитет поради физическите размери на материалите и технологията за задържане на енергия в клетките на батерията.

 

- Има огромно разнообразие от размери и дизайн при мобилните батерии. Вие трябва да изберете, какво ви е нужно на вас - компактен размер като запалка за да заредите телефона си 1 път при спешност или голяма батерия с размера на дланта ви, благодарение на която ще заредите вашия телефон или таблет 8-10 пъти.

 

Какво означават капацитета при батериите 2200mAh, 5600ma, 10 000ma  ?

 

- Капацитета на батерията се определя от стойността mAh , но какво означават тези цифри ? За да стане най-ясно ще използваме пример:

 

Вие имате iPhone 5 ,чиято батерията е 1400 mA, съответно ако вашата външна батерията е 5600ma, може да заредите телефона 4 пъти ( 5600 делено на 1400 ). Така най-лесно може да определите каква батерия ви е нужна за вашите нужди и телефон.

 

Видове подвижно зарядно - батерия

 

- Има голямо разнообразие от видове зарядни батерии с различен размер, дизайн, марка, капацитет, входни и изходни портове, изходен ток.

 

- Важно за едно такова устройство е да има USB порт. Това означава, че може да заредите всеки ваш телефон независимо с каква букса е той. Просто ползвате вашия USB кабел от телефона и го пъхате в мобилното зарядно. Има някои модели които предлагат различни преходници за вариантите телефони ,което също е бонус но не е задължително.

 

- Има модели които предлагат по 2 USB порта ,с които зареждате две устройства едновременно.

 

- Моделите които имат изходен ток 1A , които са най-разпространени. Но има и такива ( по-големите ), които имат и изход 2A , което значи, че може да зареждате по-мощно устройство като таблет със по-голяма скорост.

 

Може да разгледате нашите предложения за качествени външни батерии с разнообразие от цени, марки и модели.

Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден