Телефони с две сим карти

Качествени телефони с 2 сим карти, работещи едновременно (задължително го уточнете при покупката). Китайски евтини смартфони високо качество на достъпни цени.

Телефони с две сим карти

Качествени телефони с 2 сим карти, работещи едновременно (задължително го уточнете при покупката). Китайски евтини смартфони високо качество на достъпни цени.

от 45.00лв до 540лв

Какво е Рeплика на GSM ?

Рeплика - е дума, която означава нещо копирано, имитация максимално близка до оригинала на даден продукт, стока (часовници, тeлефони и пр.) с цел да се постигне максимално достигане до оригинала. Рeплики се правят и на антики, като се правят точни копия на оригиналите.

 

Рeплика на тeлефон :

това е точно копие на мобилен тeлефон, който е с пъти по-ниска цена
, и със сходни фунцкии като оригиналния GSM.

 

Рeпликите на тeлефони се произвеждат в Китай и работят с две сим карти едновременно, за разлика от оригиналите ,който са само с една сим карта.

Има различни видове рeплики с различно качество.

Всички тези рeплики работят с две сим карти и се доближават максимално до оригинала по дизайн - изработени са от същите качествени материали и зглеждат стилно и скъпо.

Цената на рeпликите тeлефони  е 4-5 пъти по-ниска от оригиналните Apple тeлефони , като по функционалност разбира се отстъпват на скъпите модели ,но притежават всичко необходимо за мобилен тeлефон - WiFi , Андроид ОС, GPS , сензорен екран ,капацитивен, голям дисплей с добра резолюция.

 

Ние от онлайн магазин Sim.bg сме директен вносител на мобилни тeлефони и рeплики от Китай , работим директно с производителя и внасяме само моделите с гарантирано добро качество.

Има голямо разнообразие на модели, както и има по 10 разновидности на един и същи модел ,но ние подбираме само най-надеждния модел за да предложим наистина добра качествена техника на нашите клиенти.

Не се заблуждавайте, ако видите един модел на по-ниска цена с десетина лева , това едиствено означава, че това е по-евтин вариант на този модел е с по-ниско качество и не си залужава за 10 лв да вземете тeлефон, който след месец ще ви доведе главоболия.

 

Най-новите модели рeплики са на моделите HTC и Samsung които предлагаме.Това са рeплики които по нищо не отстъпват на оригиналите, защото са смартфони с оригинална операционна система Андроид. Тоест това са тeлефони 1:1 с оригинала софтуерно както и 1:1 с оригинална по въшен вид и дизайн. Хардуера също е на много високо ниво - процесори двуядрени, четириядрени и сега вече дори осемядрени за първи път в Sim.bg

 

Всички тези тeлефони рeплики може да намерите в сайта www.Sim.bg на най-добри цени/ качество !

Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877 705 305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден