Samsung Galaxy S8

Виж също за този модел:

Samsung Galaxy S8

Виж също за този модел:

от 4.99лв до 100.99лв

Калъфи за Samsung Galaxy S8 и аксесоари - стъклени протектори, колонки, слушалки, кабели, зарядно и други

Почитателите на актуалните и красиви мобилни устройства могат да бъдат доволни: съвсем скоро на пазара ще излезе новият модел Samsung Galaxy S8. Допълнителните аксесоари към смартфона ще го направят още по-удобен за използване, така че нека обърнем внимание на някои от тях.

Никой потребител не е застрахован от случайна повреда на дисплея. Защитното стъкло чувствително намалява риска от спукване на екрана при удар или падане. Съвременните протектори за Samsung Galaxy S8 са с минимална дебелина 0,3 мм, но въпреки това са в състояние да издържат голямо натоварване.

Samsung Galaxy S8

На пазара съществуват и кейсове, които напълно променят цвета на фронталния панел на смартфона – за разнообразие на дизайна, без да се налагат допълнителни разходи. Трябва да се има впредвид обаче, че този вид кейсове изпълняват минимална защитна функция и служат само за декоративна цел.

Удароусточивият калъф за смартфон с дебели ъгли е сигурна гаранция, че вашият Samsung Galaxy S8 ще бъде предпазен, дори ако бъде изпуснат от голяма височина.

Интересно решение е двустранният силиконов протектор, който защитава целия корпус на мобилното устройство, но оставя свободна камерата. Дисплеят на Samsung Galaxy S8 остава чувствителен дори под слоя силикон. Силиконовият протектор не е много подходящ за всекидневно използване, но позволява защитата на скъпото устройство на работа, по време на туристически поход или практикуването на екстремно развлечение – например планинско колоездене.

Ако често използвате смартфона си в качеството на допълнителен работен екран, можете да го поставите в док станция с функция на постоянно зареждане, за да може телефонът ви винаги да е готов за работа в автономен режим. Аксесоарът е универсален и освен за смартфон Samsung Galaxy S8 може да се използва и за други устройства.

Благодарение на компактните си размери, набора от сензори и услугата за следене на здравето, Samsung Galaxy S8 може удобно да се използва по време на тренировка. Докато бягате можете да слушате любимата си музика, тъй като смартфонът предлага изключително качествено звучене в слушалките. За комфорта при спортните занятия спомага специален удароустойчив калъф, който може да се постави на ръката, има прозрачен преден панел и отвор за кабела на слушалките.

За тренировките най-подходящи са безжични Bluetooth слушалки. За смартфона Samsung Galaxy S8 има специални слушалки – спортен аксесоар, които идеално прилепват в ушната раковина. При пълно зареждане слушалките издържат 4,5 часа, което е напълно достатъчно време за две пълноценни тренировки.

Предпочитан аксесоар за смартфон Samsung Galaxy S8 е и хибридният защитен кейс, състоящ се от алуминиева рамка и акрилов защитен слой. Металът и синтетичното покритие са извънредно устойчиви на механични повреди. Принципно, хибридният кейс може да се комбинира с допълнителни протектори.

Външните акумулатори стават все по-популярни сред потребителите на мобилни устройства. Акумулаторната батерия за Samsung Galaxy S8 удължава времето, за което можете да слушате музика, да играете видеоигри, да гледате филми или да се развличате по друг начин на вашия смартфон.

Power Bank е универсално зарядно устройство, съвместимо с USB интерфейс. Аксесоарът за смартфон представлява портативен преносим акумулатор, който може да се използва по всяко време и на всяко място, за да заредите вашето мобилно устройство. Капацитетът на външния акумулатор Power Bank е между 2000-20000 mAh. Модерният дизайн на зарядните устройства ги превръща в привлекателни съвременни аксесоари за смартфони. Външният акумулатор за вашия Samsung Galaxy S8 можете да подберете не само по капацитет, но и по цвят и форма по ваш вкус.

Удобство представлява и скрийн панелът за Samsung Galaxy S8 с анти-отразителен ефект. Аксесоарът е изготвен от плътен полимерен материал и съвсем точно повтаря формата на лицевия панел на смартфона. Срийн панелът осигурява надеждна защита от мръсотия, драскотини и ожулвания, и не позволява оставането на отпечатъци от пръсти по дисплея. Както подсказва и името му, панелът оптимизира поведението на екрана и в най-яркото време на деня и щади очите като ги предпазва от вредните слънчеви отблясъци.

 

Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877705305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден