Samsung Galaxy S20 Plus

Виж също за този модел:

Samsung Galaxy S20 Plus

Виж също за този модел:

от 12.00лв до 100лв

Очаква се Galaxy S20 Plus да е първият висок клас телефон на Samsung, пуснат през 2020 г. Според слуховете, той може да се предлага с основна камера a108MP, подпомагана от 5X телефото и ултра широкоъгълни камери, Snapdragon 865 / Exynos 9830, 8GB / 12GB RAM и 128 или 256 GB вградено хранилище. Датчикът на спектрометър също може да се появи; ще се използва за измерване на хранителните стойности на храните и съдържанието на алкохол в напитките. Android 10 и One UI 2.1 ще бъдат достъпни веднага. Ще присъства и бързото зареждане с мощност 45W.

Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877 705 305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден