Протектори за екрана за iPhone SE 2020, iPhone 7/8

Протектори за екрана за iPhone SE 2020, iPhone 7/8

от 3.50лв до 65лв

Стъклени протектори за iPhone 7

 

Закалено стъкло –това  една сравнително модерна версия на защитата на дисплея.

 

Тя набира популярност, която се дължи на факта, че може да го предпази не само от драскотини, но също и да понесе удар при падане! Това е като втори живот за вашия дисплей, тъй като при евентуално падане, след това в 95% от случаите, е необходимо да се замени само стикер-стъклото.
Едно добро стъкло "протектор" е с висока твърдост, която достига до 8-9H. В същото време има много добро  съпротивление при надраскване  на повърхността на смартфона. Това стъкло не позволява да се изгуби чувствителността на сензора, поддържа чистота на образа и яркост на цветовете.
Стъклата са най-новото поколение на защита със своето олеофобично покритие, което предотвратява появата на петна, отпечатъци от пръсти и улеснява почистването на дисплея. Единственият им, но за мнозина ключов недостатък - всички варианти ще бъдат "по-дебели", отколкото обикновени филми.
 

Закалено стъкло с добре формиран дизайн за по-добра защита.

 

Защитното стъкло е изработено от закалено стъкло с подсилена твърдост с впечатляващ рейтинг от 9Н. То запазва остротата и яснотата на изображението, като защитава екрана на телефона ви от надрасквания и външни удари. Извитото стъкло има изключителна твърдост на повърхността и дебелина от само 0,33 мм. Освен, че предпазва дисплея на вашия телефон, то поддържа и отличното си визуално качество.
 

Пълна защита за екрана на iPhone 7

 

Със своя дизайн, предпазното стъкло постига гениално решение за защита на екрана на вашия iPhone 7, като включва тънко закалено стъкло, което обхваща дори ръбовете на извития екран. Стъклото перфектно следва контурите на екрана на телефона ви. То обхваща целия екран и предлага пълна защита. Няма повече да има щети, дори при екрани с извити ръбове.
 
 

Предпазва екрана от надраскване и други повреди.

 

Извитото стъкло е предназначено да пази вашия телефон iPhone 7 в безопасност от удари, надрасквания и замърсявания, прах и други следи от ежедневно ползване, които могат да попречат на видимостта. Стъклото е вид твърда преграда между екрана и външния свят. Всяка повреда ще бъде причинена върху защитното стъкло, а не на екрана на телефона ви. Устройството ще изглежда като ново. Цветната повърхност на краищата на стъклото отлично пасва на всякакви цветове на телефона.
 

Извитото стъкло покрива цялата повърхност на дисплея

 

iPhone 7 има уникален извит екран, който е идеален за гледане на уведомления от двете страни на телефона. Закаленото стъкло е предназначено да пасва на дори на тези области на екрана, така че можете да бъдете абсолютно сигурни, че вашият iPhone 7 е с дисплей, покрит на 100%, като същевременно има цялостна защита.
 
Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877 705 305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден