Ако имаш проблем с получаването на бонуса 20лв от Revolut

Ако имаш проблем с получаването на бонуса 20лв от Revolut

Здравей, ти четеш тази статия защото навярно си се регистрирал от линка в приложението Revolut, но все още не си получил бонуса от 20лв, нали ?

След като си въвел телефона си, ако вече си инсталирал приложението и си попълнил данните си - име, адрес, email и т.н.т , ти остава още малко работа.

1. Трябва да заредиш минимум 25лв в приложението от дебитна карта която притежаваш. Това е безплатно, а сумата си остава твоя, с нея можеш да извършваш плащания с телефона, с безконтактната карта която ще получиш безплатно или плащания през интернет, както и банкови преводи към друга сметка.

2. Трябва да заявиш от менюто Безплатна дебитна карта, която ще ти бъде изпратена отново безплатно на посочения в приложението адрес.

3. Трябва да удостовериш самоличността си - MORE > Profile > Verify Identity - където ще ти се отвори камерата за да снимаш личната си карта и да си направиш едно селфи за доказателство ,че това си ти.

Ами това е всичко... остава да изхарчиш поне 50 стотинки и ще получиш в сметката си 20лв бонус.
Най-лесно това може да стане като си закупиш нещо по интернет - продукт или услуга и я платиш с виртуалната карта която имаш в приложението.

Друг вариант е да изпратиш банков превод на приятел или дори на себе си към твоя банкова сметка. Отново всичко е без такси.

Ако се съмняваш от нещо или се притесняваш каква е тази банкова компания Revolut, ще можеш да се запознаеш както като потърсиш в Google ,така и от линковете по-долу.

Revolut оперира и в България от началото на годината и вече ина 40 000 български клиенти, които ползват системата и дебитните карти Revolut.

 

Видео как да потвърдите самоличността си

Видео как да захраните сметката си

промоции