Вземи БЕЗПЛАТНО 20лв от Revolut + безплатна дебитна карта

Вземи БЕЗПЛАТНО 20лв от Revolut + безплатна дебитна карта

- Искате ли да се сдобиете с 20 лв. чрез регистрация в Revolut и след това да изкарвате по 20 лв за всеки ваш приятел регистрирал се чрез Вас ?
- Искате ли да изпращате пари на Ваши роднини и приятели в страната или чужбина за няколко секунди без никакви такси?
- Искате ли да плащате чрез телефона ?
- Искате ли да теглите пари без никаква такса от всеки банкомат в света и още куп привилегии? Тогава може да използвате този линк , за да се регистрирате и ще получите 20лв в сметката си, отнема около 5 минути.

(офертата е валидна до 5-ти октомври 2019) 

ЛИНК за регистрация

 

Кратка инструкция:

-Щракнете върху този - линк 

-Въведете мобилния си номер.
-Инсталирайте приложението Revolut 
-Регистрирайте се (отнема около 1 минута).
-Заредете поне 25 лв в сметката си (безплатно е) с вашата дебитна или кредитна карта, които можете да харчите.
-Поръчайте безплатна карта със стандартна доставка Free Card [Standard Delivery].
-Идентифицирайте се от Verify your identity (Tap More -> Profile -> Verify identity).

Малка част от предимствата да имате сметка в REVOLUT , а ето някои от тях:
 дебитна карта без месечна такса, без такса за откриване или закриване
✅ теглене от банкомат в цял свят без такса,
✅ IBAN преводи в България и Чужбина без такса,
✅ изпращане на пари към други потребители за секунди лесно и безплатно,
✅ всяка транзакция се показва в приложенито на секундата и можете да следите
всяко едно плащане.
✅ Автоматично превалутиране в избраната валута с най-добрия курс (използва се междубанков кърс в пъти по-изгоден от този на банката)

Повече за Revolut можете да прочетете - ТУК

Видео демонстрация на регистрацията:


Това е всичко което трябва да се направи.Информацията по-долу е само допълнителна подробна инструкция ако се затръднявате, и не е нужно да я четете ако сте се справили.

 

Ако все пак имате нужда - ето подробна инструкция как получите бонуса:

1. Когато натиснете върху линка който съм ви предоставил ще трябва да напишете вашия телефонен номер за да може системата да знае на кого да даде бонуса от 20 лв.
2. Теглите апликацията Revolut от линка или от SMS-а който ще получите. 
3. Избирате пин код с който ще защитавате от това някой да влиза свободно в апликацията на Revolut, след това ще получите код (например 534-612)като СМС който вие ще трябва да напишете в апликацията
Попълвате вашата лична информация като:
Име, фамилия, дата на раждане (трябва да сте над 18 за да можете да си направите регистрация), Държава, Адрес, Пощенски код (тази информация ще се исползва за да ви пратят физическата дебитна карта по пощата напълно безплатно) и последно e-mail.

След като успешно си откриете акаунт в Revolut, те ще искат да потвърдят, че сте над 18 като ще трябва да снимате личната си карта отпред и отзад (знам, че тук вече почвате да се отказвате, но представете си как откривате банкова сметка само че този път от телефона ви. Когато я откривате в клон на банка, там също е нужно да предоставите личната си карта където и правят ксерокопие така че не е нещо ново или невиждано, ако имате някакви съмнения направете едно бързо проучване за Revolut чрез google и се уверете сами, че е напълно безопасно. )
Aко не се чувствате уверени можете да спрете по всяко време. След като снимате личната си карта ще трябва да си направите и едно селфи за да потвърдите, че това на личната карта сте вие.
 
Ако сте стигнали до тази стъпка ПОЗДРАВЛЕНИЯ, повечето се отказват когато чуят, че трябва да снимат личната си карта мислейки си, че ще им злоупотребят с данните а всъщност ако нещо такова се случи банката Revolut може да бъде осъдена за милиони.
4. Последната стъпка е да поръчате вашата физическа дебитна карта на адреса който зададохте преди и да сложите капитал от 25 лв. във вашата сметка в Revolut чрез апликацията които ще бъдат веднага готови за харчене (например имате дебитна карта на банка ДСК,Уникредит, ОББ или която и да е банка, свързвате я с Revolut и зареждате 25 лв. към Revolut сметката си.
Щом похарчите дори и 1 стотинка от тези 25 лв. които сте заредили вие ще получите още 20 лв. бонус.
 
ПРИМЕР: Зареждате 25 лв. във вашата сметка в Revolut, поръчвате си нещо онлайн и плащате с виртуалната картата от Revolut от телефона (или с физичестката карта ако сте я получили вече).Можете също да изпратите банков превод към ваша или друга сметка безплатно.
Ако например това което сте закупили (или сте превели банков превод) е струвало 8 лв, на вас ви остават 17лв ,но на следващия ден получавате бонуса и ще имате в сметката си 37лв с които да пазарувате каквото желаете.
 
ВАЖНО: Можете да печелите по 20лв за всеки приятел който поканите.
Ако поканите някой ваш приятел или роднина да си направи регистрация чрез вашия линк, както вие направихте току що чрез ще получите по 20лв за всеки приятел, както вие така и той/тя.
Остава да се регистрирайте:
 
 
Ето истински пример как пристигат парите в акаунта ви
Видео как да се регистирате в приложението
 

Видео как да потвърдите самоличността си

Видео как да захраните сметката си

промоции