Гигантска 200-мегапикселова камера на фото монстър Motorola – реална снимка

Гигантска 200-мегапикселова камера на фото монстър Motorola – реална снимка

През януари тази година в мрежата се появиха снимки на Motorola Frontier, мистериозен флагман, който претендира да е шампион по разделителна способност на основната камера: 194-мегапикселова (съдейки по надписа на модула). Днес се появи реална снимка на смартфон, който е много подобен на Motorola Frontier, но с няколко забележими разлики.

 Първо, размерът на блока на камерата: той е огромен и не може да се сравни с по- ранните кадри на Frontier. Второ, блокът на камерата с 200-мегапикселов сензор с OIS и f / 2.2, докато по-рано беше матрица  от 194-мегапиксела OmniVision 1 / 1.5 ".

Открийте своя нов стилен калъф за Galaxy S22

От една страна, новата снимка може да бъде фотомонтаж или алтернатива,  която да демонстрира втората модификация на Motorola Frontier с нов сензор, произведен от Samsung HP1. Не може да се изключи, че ранните снимки са били неточни: пускането на смартфона се очаква не по-рано от лятото, а производителят може да преработи и дори да замени сензора. Както се оказва на практика, ще разберем само след няколко месеца, но засега и двете версии на снимките са заснети с известен скептицизъм.

По-ранната снимка на Motorola Frontier

промоции