Samsung започва производството на дисплеи за Galaxy S10 (подробности)

 
 
 
Според корейските медии Samsung започна масовото производство на дисплеите, които ще формират основата на Galaxy S10. Според ETNews, компанията е модернизирана с производствени линии с помощта на партньорите SFA и Phil Optics (избягва необходимостта от изграждане на нови и допълнителни инвестиции) и е готов да работи с формата HIAA (Hole in Active Area) за гъвкави OLED-панели, които могат да бъдат необходимото конкурентно предимство пред китайските производители, работещи с твърди OLED панели или LCD (HIAA адаптация към такива панели е изправена пред проблемите, които ще бъдат решени за дълго време). Журналистите смятат, че Infinity-O на Samsung ще се превърне в инструмент за диференциация на дизайна за следващите няколко години.
 
 
 
Трябва да се отбележи, че има многобройни слухове за Galaxy A8s, снабден с LCD панел от китайската BOE, с отвор 6.7 mm, както и в мрежата активно разпространяват спекулации за подготовката на Huawei, Lenovo, както и няколко други възможности за свой собствен дизайн с "отвор" по  продължение на предната камера, а обявяването устройствата им ще се проведат през декември. 
Що се отнася до Galaxy S10, представянето му трябва да се състои в края на февруари, а дебютът за продажба - през март. Стартирането на масовото производство може да бъде допълнителен сигнал за появата на нови слухове за серията Galaxy S10.