Samsung подобри позицията си в Китай благодарение на Galaxy S10

Samsung подобри позицията си в Китай благодарение на Galaxy S10
 
 
Аналитичната агенция Strategy Analytics публикува данни за продажбите на смартфони в Китай, които са показали положителни тенденции за Samsung. Според източника през първото тримесечие на 2019 г. корейците са осигурили 1.1% от пазара, за първи път от първото тримесечие на 2018 г. (1.3%). През това време позицията на Samsung отслабна до 0.7% на фона на нарастващите конкуренти. Един от основните фактори е стартирането на линията Galaxy S10 (предварителната поръчка започна в края на февруари, а излизането бе на 8 март), което беше приветствано от китайската публика: експертите оценяват, че началните продажби са с 120-130% по-високи от предшественика си. В допълнение към флагманските модели, компанията планира да увеличи продажбите за сметка на Galaxy A (2019), които са готови да предложат възможности, сравними с китайските устройства на конкурентна цена.
 

Преди да ви покажем как се справя това бижу в битката за най-добрите снимки искам да ви обърнем внимание на нещо много важно !

Съветваме ви да защитите вашия Galaxy S10 / S10  Plus

чрез силиконовполикарбонатов или кожен калъф, както и стъклен протектор за екрана. Разнообразие от такива аксесоари ще намерите като кликнете на бутона 

Независимо какво ще харесате ,е важно да имате кейс за гърба на телефона, тъй като както знаете той е стъклен и едно изпускане на земята ще го напука и вече няма да бъде така красив както обичате да го виждате. Смяната на такава задно стъкло пък ще ви струва стотици лева разходи.

Стъклените протектори са също препоръчителни за да запазите екрана на телефона. Ако имате кейс не е задължително да слагате и стъкло, но ако телефона падне по лице, е почти сигурно, че ще има проблем.

При нас в Sim.bg ще намерите както оригинални Samsung аксесоари, така и други ТОП брандове специализирани в производството на качествени и удароустойчиви кейсове, така и по-евтини варианти на достъпни цени за всеки вкус.

Кликнете на бутона и разгледайте сами:

 

 

 

 

промоции