Samsung Galaxy S11 ще получи 108-мегапикселова камера

Samsung Galaxy S11 ще получи 108-мегапикселова камера


 

Добре известният анализатор @UniverseIce потвърди слуховете, които обикалят в мрежата от дълго време. Според него водещият смартфон Samsung Galaxy S11 може да се сдобие със 108-мегапикселова камера. Не е известно обаче дали един и същ сензор на Isocell ще формира основата му.

Bright HMX, който Xiaomi използва в Mi Note 10 и Mi Mix Alpha, или корейците ще използват нещо друго за своя флагман, което да се отличава от останалите. Припомнете си,че  последният път, когато Samsung промени резолюцията на основната камера на флагмана си през 2016 г. - тогава тя намаля от 16 мегапиксела до 12 мегапиксела. В следващите години компанията върви по пътя на добавяне на допълнителни лещи и подобряване на оптиката, но практически те не подобриха сензорите в своите смартфони. Следващата година, изглежда, че ситуацията най-накрая ще се промени.

Нашата галерия за калъфите на SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS разгледайте тук!

Също така в мрежата има снимки, показващи редица други детайли. По-специално, L-образната камера, наличието на аудио жак от 3,5 мм, изрез с форма на капка в екрана, троен слот за SIM-карти и microSD. Слуовете предполагат, че в устройството ще бъде вграден Exynos 9611, но няма точни данни (с изключение на Geekbench, който се е компрометирал отдавна).

Е, линията на Samsung от 2019 г. може да бъде попълнен в близко бъдеще с Galaxy S10 Lite.

промоции