Nokia 9 на визуализация с пет камери и скенер на екрана (и видео)

Nokia 9 на визуализация с пет камери и скенер на екрана (и видео)

 

 

Nokia се готви да представи втория си флагман през януари след завръщането си в производството на смартфони. За Nokia 9 е предвидено да получи  не три, не четири, а пет основни камери наведнъж. Относно устройството вече има няколко слуха с различна степен достоверност, но сега @evleaks предлага висококачественото изображение, което отразява основните характеристики на смартфона. Сред тях е квинтетът от сензори на основната камера, декорирани под формата на  цвете (предлага се и аналогия, илюстрацията е приложена), скенер за пръстови отпечатъци на екрана, фърмуер Android One, който между другото наскоро получи гаранция за подновяване на операционната система за две години.

 

На екрана можем да видим датата - 1 октомври. Именно в този ден се очакваше официалното обявяване на Nokia 9, но решението на мениджъра на Nokia беше отложено до 2019 година. Всичко това подсказва, че флагманът на финландската марка ще работи със Snapdragon 845, но има вероятност Nokia все още да има време да се адаптира към Snapdragon 855. Все още няма официална дата за представяне.

Този път можем не само да вземем предвид характеристиките на дизайна на устройството, но и да разберем неговите ключови технически характеристики. И всичко това благодарение на видеото, публикувано от MySmartPrice. Ето един промоционален материал, който ще съпътства Nokia 9 PureView (връщане на легендата?) Потвърждава се наличието на пет камери с Zeiss оптика на гърба, които улавят десет пъти повече светлина, и е в състояние да прави снимки с високо ниво на детайлност в HDR. Има монохромен режим, както и боке с избора на точката на фокусиране (неограничено място в Google Photos е прикрепена от програмата Android One).

Що се отнася до останалите параметри, Nokia 9 ще използва 5,99-инчов QHD + панел с вграден скенер за пръстови отпечатъци, Snapdragon 845 чипсет, 6 GB RAM, 128 GB ROM и Android Pie с гарантирана двугодишна поддръжка за гореспоменатата Android One фърмуер. Цената и наличността във видеото не се споменават, но според предварителните данни смартфонът ще бъде официално представен в края на януари.ора на точката на фокусиране (неограничено място в Google Photos е прикрепена от програмата Android One).