Наистина ли е толкова добра камерата на Huawei P30 Pro ? (Снимки)

Толкова ли е добра камерата на Huawei P30 Pro?

Без съмнение Huawei изскочиха с най-добрия смартфон до момента на пазара, благодарение на своята четворна камера и 5x оптичен ZOOM.

 Отговора на въпроса е - ДА Huawei P30 Pro наистина може да се гордее със своята камера и възможности, каквито никой друг смартфон не може. - Оптично увеличени 5x и хибридно почти без никаква загуба в качеството 10x

  •  Най-добрите нощни снимки, с контраст и острота на детайлите
  •  Улавя светлина и прави снимки дори при нулева осветеност
  •  Единствения телефон който прави 50x увеличение комбинирано с оптичен и дигитален Zoom, при което се получава разбираема картина на иначе невидим за окото обект.

Ето един прекрасен пример за нормална снимка 1X и след това 50X увеличена

Очаквайте още кадри и видео презентация на уникалните възможности на Huawei P30 Pro. Също така Видео кадри показващи как се справя с 5, 10 и 15X увеличение при видео заснемане с 4K резолюция.

 Съветваме ви да защитите вашия Huawei P30 Pro

чрез силиконов, поликарбонатов или кожен калъф, както и стъклен протектор за екрана. Разнообразие от такива аксесоари ще намерите като кликнете на бутона 

 

 При нас в Sim.bg ще намерите както оригинални Huawei аксесоари, така и друго ТОП брандове специализирани в производството на качествени и удороустойчиви кейсове, така и по-евтини варианти на достъпни цени за всеки вкус.

 Независимо какво ще харесате ,е важно да имате кейс за гърба на телефона, тъй като както знаете той е стъклен и едно изпускане на земята ще го напука и вече няма да бъде така красив както обичате да го виждате. Смяната на такаво задно стъкло пък ще ви струва стотици лева разходи.

Стъклените протектори са също препоръчителни за да запазите екрана на телефона. Ако имате кейс не е задължително да слагате и стъкло, но ако телефона падне по лице, е почти сигурно, че ще има проблем.