Може ли Galaxy S10 Plus да замени професионален DSLR фотоапарат?

Може ли Galaxy S10 Plus да замени професионален DSLR фотоапарат?

В последно време камерите на смартфоните става все по-добри, и като доказателство за това е новия Samsung Galaxy S10 и S10 Plus.
Камерата в Galaxy S10 притежава не един а цели три камера сензори - един нормален, един Telefoto (с два пъти приближение) и един SuperWide (показващ по-голяма площ).

Това прави устройството  универсална полупрофесионална камера за всякакви ситуации. Но дали това е достатъчно за да се изправи с/у професионален DSLR фотоапарат ? Предстои да разберем след малко...
Професионалната камера е голяма ,тежка и обемна, което е пречка да я носите винаги със себе си и да запечатате любимите си моменти или уловите момент, който не сте очаквали.
Тук идва на помощ Galaxy S10 / S10 Plus - със своя супер компактен размер и качествена камера можете да заснемете всяка ситуация по всяко време, защото той е винаги на една ръка разстояние в джоба ви.

Но все пак само това не е достатъчно, нека проверим дали качеството на снимките заснети със този смартфон са добри колкото от DSLR фотоапарат.

Преди да ви покажем как се справя това бижу в битката за най-добрите снимки искам да ви обърнем внимание на нещо много важно !

Съветваме ви да защитите вашия Galaxy S10 / S10  Plus

чрез силиконов, поликарбонатов или кожен калъф, както и стъклен протектор за екрана. Разнообразие от такива аксесоари ще намерите като кликнете на бутона 

Независимо какво ще харесате, е важно да имате кейс за гърба на телефона, тъй като той е стъклен и едно изпускане на земята, ще го напука и вече няма да бъде така красив, както обичате да го виждате. Смяната на такава задно стъкло пък ще ви струва стотици лева разходи.

Стъклените протектори са също препоръчителни за да запазите екрана на телефона. Ако имате кейс не е задължително да слагате и стъкло, но ако телефона падне по лице, е почти сигурно, че ще има проблем.

При нас в Sim.bg ще намерите както оригинални Samsung аксесоари, така и други ТОП брандове специализирани в производството на качествени и удароустойчиви кейсове, така и по-евтини варианти на достъпни цени за всеки вкус.

 

А ето и клипа, който сме подбрали за вас. На него професионален фотограф прави снимки с DSLR и с S10 Plus , съпоставя ги една до друга и оставя неутрален човек да прецени коя е от телефона. Ще останете изненадани от резултатите за това изгледайте клипа до край.

Ако сте изгледали видеото внимателно, ще разберете, че този телефон има перфектната камера, чието качество се доближава до DSLR, и винаги е до вас за да заснемете всеки един важен момент.  Но все пак има разлика в качеството на снимките, като DSLR прави по естествено изглеждащи снимки (не всеки би харесал това пред по-изострени контури каквито прави S10)

Не забравяй да разгледаш Калъфите, Кейсовете и Протекторите с които да запазиш своя телефон здрав:

 

 

 

 

 

.