Кодовите имена на Huawei P30, P30 Pro и P30 Lite (ексклузивно)

Кодовите имена на Huawei P30, P30 Pro и P30 Lite (ексклузивно)
 
 
 
В единния регистър на уведомленията за характеристиките на криптиращите (криптографски) инструменти и стоки, които ги съдържат, три смартфона Huawei се появиха едновременно: VOG-L29, ELE-L29 и MAR-LX1M. Много необичайно, но Huawei не пишеше имената на търговските устройства в уведомлението, въпреки че не го правеше преди - като че ли този път искаше да предотврати изтичане на данни. Това има смисъл, като се има предвид, че преди VOG, ELE и MAR индексите не се появяват при никаква информация, която се е появявала досега. Но ние решихме да се опитаме да установим така или иначе какво точно сертифицира Huawei - и успяхме.
 
 
Съдейки по факта, че Huawei е особено внимателен, за да избегне изтичане в този случай, ние сме изправени пред много важни продукти за компанията – главните продукти. В допълнение, индексите VOG и ELE изглеждаха в съзвучие с имената на лъскавите списания Vogue и Elle. Предположенията намират потвърждение в мрежата. Израелският журналист Шай Мизрахи, който има само 793 последователи в Twitter, говори за "P30 с кодово име ELLE" още на 16 декември; На 8 януари анонимният коментатор на GSMArena говори за кодовото име Vogue за водещия смартфон Huawei. И двата източника сами по себе си не заслужават никакво доверие, но в комбинация с данните от руския регистър информацията им изглежда правилна.
 
 
 
За съжаление, с MAR всичко се оказа много по-сложно. Съдейки по едновременното сертифициране, това е Huawei P30 Lite; Продължавайки темата на лъскавите списания, можем да приемем декодирането на Мари Клер. Намери потвърждение на това предположение, ние все още не сме в състояние да се надяваме, че ще има яснота през следващите седмици. Huawei все още не е обявила графика за анонсирането на линията Huawei P30.
 
промоции