iPhone 12 Pro Max бе показан на видео, в което разкри основните ключови характеристики

 iPhone 12 Pro Max бе показан на видео, в което разкри основните ключови характеристики

В интернет се появи видеоклип, показващ iPhone 12 Pro Max месец преди официалното представяне. Той беше публикуван от добре познатата технология на Apple, споделена от Джон Просер, който разкри много важни подробности за предстоящото устройство. Според източника, видеото показва iPhone 12 Pro Max в тъмна стая, облечен в специален индустриален калъф, който крие дизайна на устройството. Самото устройство е PVT модел, наричан още „най-новата проба“, който се произвежда в количества от 1-20 хиляди броя и е предназначен за оценка на готовия продукт преди неговото пускане.

Авторът отбелязва, че размерът на екранните "бретончета" е останал непроменен (както е посочено в последните течове), но поради леко увеличения размер на екрана, той се чувства малко по-малък. Освен това рамките около дисплея са станали „забележимо по-тънки“, а страничните ръбове са наистина плоски, като при iPhone 4, но с леко заоблено стъкло. В същото време основният модул на камерата стана с 10% по-голям, а общото тегло на смартфона намалява леко в сравнение с iPhone 11 Pro Max (не на последно място поради намаляване на размера на батерията). Говори се също, че ъглите на системата за разпознаване на лица Face ID са се увеличили - сега те работят дори когато смартфонът е на масата.Разгледайте нашата галерия със страхотни аксесоари за IPhone 12 тук


Други важни находки са превключвател на режим с висока честота на екрана, който индиректно потвърждава съществуването на режим на дисплея от 120Hz и функция за активиране на LiDAR, което доказва прилагането му в iPhone (поне за топ модела iPhone 12 Pro Max). Също така, има бавно-мощен видеозапис на 240 кадъра в секунда при рекордна 4K резолюция, подобрен нощен режим и подобрени алгоритми за намаляване на шума. Серията iPhone 12 ще бъде представена през следващите няколко седмици.

промоции