Цена и други нови детайли Pixel 3 Lite и Pixel 3 XL Lite

Цена и други нови детайли Pixel 3 Lite и Pixel 3 XL Lite
 
 
 
Слуховете за "леките" версии на настоящите флагмани на Google Pixel 3 и Pixel 3 XL продължават повече от месец: в това отношение все още не са представени смартфони, които рискуват да повтарят по-старшите си версии, които са стигнали до масата блогъри много преди обявяването, без да оставят капка интриги. Сега получихме много информация за по-младшите модели, включително частични спецификации и приблизителни цени.
 
 
 
Източникът MySmartPrice споделя обозначенията на смартфоните, така че според версията на източника Pixel 3 Lite преминава под номера G020B, а Pixel 3 XL Lite - G020F. Също така се твърди, че по-младшата версия ще бъде оборудвана с чипсет Snapdragon 670, а по-старшият модел ще получи по-продуктивен чипсет Snapdragon 710, като в двата случая количеството RAM ще бъде 4 GB. 
Цените на смартфоните се очакват на ниво от 40 000 рупии. Трябва да се отбележи, че тези устройства, заедно с Pixel 3 / 3XL, ще бъдат сглобени от Foxconn, докато HTC и LG са отговорни за производството на предишни поколения. Датите на обявяването все още не са обявени, но е възможно показването на нови продукти да се проведе на годишната конференция Google I / O 2019.