10 характеристики на iPhone 8 от KGI: без Touch ID, но с лицево сканиране

10 характеристики на iPhone 8 от KGI: без Touch ID, но с лицево сканиране


Новите продукти на Apple традиционно привличат най- голямо внимание. Тази година е особено силна, тъй като компанията на Купертино се подготвя със специален смартфон, посветен на 10-годишнината от обявяването на първия iPhone. На практика потвърждават се  фактите за безрамковия дизайн, OLED-дисплей, двойната камера с AR / VR-функционалност. Анализаторите от KGI днес могат да кажат малко повече. Накратко – публикуван е StreetInsider, ни посочват 10 "предсказания" за предстоящото устройство, част от които ще разстроят феновете на Apple.
Например, в съобщението се посочва, че iPhone 8 е с производствен капацитет, който се поддържа само през октомври-ноември, т.е. броят на устройствата в ранните етапи може да бъде ограничен, а iPhone 7S и 7S Plus ще бъдат направени през август и септември. Фокусът ще бъде върху LCD-моделите, а стабилността може да се случи само през първата половина на следващата година. До края на годината се очаква от Apple 80-85 милиона продадени нови продукта.

Но най-интересното е разбира се, техническите характеристики на iPhone 8. Премиалната версия ще  има 5,2-5,8 "OLED панел (който зависи от местоположението на продажба) с рекордния момент по време на пускането на полезна площ на предния панел. В iPhone 8 ще бъде с един виртуален бутон "Home" (подобно на Galaxy S8), но вграденият скенер за пръстови отпечатъци няма да го има. Освен това, Touch ID, според мнението на KGI, няма да бъде включен, поради непреодолими технически трудности (включително влошаване на ефективността на разпознаване на пръстови отпечатъци). Вместо това ще има разпознаване на лица с 3D-технология, ще се  подобри и качеството на „селфи“ снимането.
Юбилейният iPhone също ще има и  3 GB оперативна памет, Lightning за зареждане с вграден USB Type-C (потвърждава се бързото зареждане), 64/256 GB флаш памет, подобрена динамика и по-скромен избор на цветове от този на аналога си от LCD.

 

Що се отнася до тази информация дали отговаря на действителността? Отговорът на този въпрос ще получим през септември, но специалистите от KGI и преди доста точно дават информация за промените много преди официалното представяне. Така, че има голяма вероятност всичко това да е вярно.

промоции