iPhone 6/6S Аксесоари

Виж също за този модел:

iPhone 6/6S Аксесоари

Виж също за този модел:

от 2.00лв до 120лв

Съвместими ли са калъфите и кейсовете на iPhone 6 с iPhone 6S ? Пасват ли добре ? 

 

- Най-бързия отговор е ДА, всички калъфи и кейсовете които са произведени за iPhone 6 пасват добре и без никакъв проблем на новия iPhone 6S.

 

За да се застраховаме преди да е 100% изпробвано все пак ще кажен, че има 1% от продуктите които няма да са съвместими с 6S.

 

Това са кейсове изработени много плътно от дебела пластмаса, която няма никакъв луфт. Такива са водоустойчивите кейсове. При тях има малка, но все пак вероятност да не са съвместими с размера на новия Айфон.

 

Ще обърнем внимание, че двата модела нямат никаква разлика в разположението на страничните бутони, централния бутон, камерата, отворите. Те са абсолютно еднакви. Разликата на новия модел е само с 0.002 см в денината му. Това е толкова малка разлика, че не може да се види с просто око или да се измери с линия. Също така тази незначителна разлика не оказва влияние и аксесоарите са съвместими както за iPhone 6, така и за 6S.

 

 

Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877705305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден