Мобилни Телефони

18.00лв2530.00лв
Евтини китайски мобилни телефони и смартфони на ниски цени с уникално добро качество на реплики и маркови модели. Най-мощните 8-ядрени евтини смартфони са вече в нашия онлайн магазин Sim.bg. Голямо разнообразие от мобилни телефони с 2 сим карти за всеки вкус на ниска цена - от най-евтини телефони с андроид до супер мощни смартфони от най-висок клас. В магазина ще намерите евтини китайски телефони на изкушаващи цени. Бърза доставка в цяла България с куриер.

Китайският пазар за телефони е огромен и все повече се налага и доказва с качество и функционалност. Добри характеристики на скромни суми очароват потребителите. Успехът се разпространява чрез доволните клиенти, защото популяризират и препоръчват мобилните, произведени в Китай, които ползват. Положителните отзиви водят до превръщане на даден модел в бестселър в над 98% от продажбите. За евтина цена получавате невероятна машина.

Защо са предпочитани

Репликите от Китай са с качество, определящо се спрямо оригинала. Обикновено известните мобилни имат достойни по качество копия, а те са на страхотна стойност. Освен това потребителското търсене е около известните марки, понеже вече създаденият имидж с качеството и издръжливост във времето се е наложил над другите. Също така те постоянно са подновявани откъм приложения, за да поддържат интереса на търсенето.

Плюсове на тези телефони

Положителните страни на китайските копия са достатъчно многобройни, за да убеди хората, че точно той им трябва. Освен ниската евтина цена и добрият външен вид, те са снабдени с приличен софтуер, хубав пример са репликите на Samsung, при тях Android софтуера е почти едно към едно с оригинала. Друг плюс е апаратът ви да работи с 2 сим карти, тъй като ви спестява носенето на два апарата едновременно. Двете карти работят паралелно. Приложенията на радио и телевизия са страхотни и удобни, можете да извадите антена и да изгледате новините или да слушате любимото си радио. Има и такива с вградени цифрови ефирни тунери.

  • Видеото е с много добра резолюция FULL HD с 30 кадъра в секунда, звукът е силен и добър.
  • Wi-fi връзката работи нормално с всеки вид криптиране.
  • GPS навигацията е много хубаво и качествено приложение и върши страхотна работа.
  • Батерията издържа много време – 6 дни на повечето модели
  • Тъч скрийнът е модерна и удобна екстра, към която се привиква много бързо, а новите модели имат невероятни кристално ясни Full HD екрани с IPS технология

С операционната система Андроид потребителите получават безброй възможности за сваляне на различни приложения, игри, плейъри, торент програми, браузъри, програмите на Office пакета и други. Андроид е определена за най-продаваната платформа за смартфони в света.

Качествени ли са телефоните?

Да, те са качествени, имат многобройни екстри, неслучайно този вид техника се затвърждава все повече на пазара , като излизат все повече BRAND-ове с качествени продукти като - DooGee, Elephone, Meizu, Lenovo, Xiaomi, JIAYU. Те натрупват популярност и се поместват в ТОП 5 на най-продаваните смартфони в света.

За кого са предназначени?

Те са за хора, искащи да получат лукс, но не могат да си го позволят, затова го получават на евтина стойност. Дизайнът на репликата е същият като оригинала, имат сполучливи технически характеристики. Тези телефони са за всички.

Защо да купим телефон от Sim.bg?

Добър пример за мобилен е с постигнати високи резултати на удовлетворение на клиента. Те са заредени с най-хубавите модели. Цените им като цяло са добре – евтини и изгодни, но не знаете колко пари ще спестите, защото реално спестяванията не идват при самото закупуване, а най-често по време на експлоатацията на самия апарат.