Силиконови калъфи за Galaxy Note FN 7

Силиконови калъфи и кейсове за новия Samsung Galaxy Note 7 на най-добри цени. Кейсове изработени от качествен TPU силикон за най-добра защита от изпускане и драскане телефона. Разнообразие от дизайн, цветове, материал най-добро качество, оригинални кейсове

Силиконови калъфи за Galaxy Note FN 7

Силиконови калъфи и кейсове за новия Samsung Galaxy Note 7 на най-добри цени. Кейсове изработени от качествен TPU силикон за най-добра защита от изпускане и драскане телефона. Разнообразие от дизайн, цветове, материал най-добро качество, оригинални кейсове

от 5.00лв до 69.00лв

Силиконови калъфи за Samsung Galaxy Note 

Fan Edition

 

Минимална възможна  дебелина, по-малка от милиметър

 
 
Прозрачният пластмасов бъмпер е изработен от лят полиуретан, тънкият защитен калъф осигурява пълно покритие на корпуса на вашия Samsung Galaxy Note 7. Калъфът ефективно абсорбира ударите и предпазва от надраскване.
 
 

Плътно прилепват към корпуса на вашия Samsung Galaxy Note 7

 
 
Силиконовата повърхност абсорбира влагата и излишния въздух, като предотвратява появата на грозни петна от водата под покритието. Предпазва  екрана от възможни повреди при изпускане и падане на телефона с лице надолу.
 
 

Минимален обем на телефона.

 
 
Силиконовият бъмпер е направен специално за Samsung Galaxy Note 7. Неговата текстура е плътна и ултра тънка. Това позволява на калъфа да следва гладкия контур на телефона, така че е малко вероятно да се добави допълнителна дебелина на телефона.
 
 

Без разлика в използването на телефона си в калъфа, както и без него.

 

 
Налични  са всички прорези за портовете и бутоните. Подложката от силикон позволява да се използва пълната функционалност на вашия Samsung Galaxy Note 7, докато едновременно е и защитен. Има дори отвори за камерата, високоговорителя, жака за слушалки и порта за зареждане.
 
 

Голямо разнообразие от варианти и модели

 
 
В нашият онлайн магазин сме подбрали различни по стил и модел силиконови калъфи за вашия Samsung Galaxy Note 7. Тук ще откриете разнообразни и оригинални видове, идеално пасващи на вашите предпочитания и изисквания. Независимо дали са цветни или изчистени, вашият вкус е важен за нас!
Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877705305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден