LG G6

LG G6

от 19.99лв до 59.00лв

Калъфи и Аксесоари за LG G6 - кожени, силиконови, удароустойчиви калъфи. Стъклени протектори за защита на екрана на смартфона, както и колонки, зарядно, кабели и слушалки

Компанията LG Electronics не се нуждае от реклама, тъй като отдавна е заела достойно място сред производителите на качествена електроника. Това с пълна сила се отнася и за смартфоните, разработвани от компанията. Новият модел LG G6 се отличава с удобен интерфейс, превъзходна скорост на процесора, високо качество на камерата, красив дизайн. Работата на смартфона може още повече да се подобри с оборудването му с допълнителни аксесоари.

Хибриден калъф за LG G6

В съвременния живот мобилният телефон отдавна е надминал ролята си на средство за комуникиране, но е заменил и фотоапарата, будилника, музикалния плеър и т.н. Постоянната активна експлоатация на смартфона води до сериозно въздействие върху него от страна на външните фактори. Най-уязвими в смартфона са корпусът и дисплеят, на които е необходимо да осигурим надеждна защита.

Хибридният калъф ще ви помогне в задачата да избегнете видимите последици от използването на вашия смартфон LG G6. В създаването на този привлекателен аксесоар са използвани пластмасови и каучукови материали. Комбинацията позволява на хибридния калъф да защити LG G6 от удари и драскотини, а също така и да предотврати нежеланото изплъзване от ръцете по време на пътуване. Здравата пластмасова рамка и гумираната предна и задна страна на калъфа осигуряват добро сцепление между него и мобилното устройство.

При покупка на хибриден калъф за LG G6 купувачът може да избере между цели 7 цвята: черен, бял, червен, розов, тъмносин, сребрист и златен.

Защитно стъкло за смартфон LG G6 (стъклен протектор)

Много от вас навярно вече от горчив опит са се убедили, че смяната на дисплея на мобилното устройство обикновено възлиза на половината от стойността на устройството. За да избегнете в бъдеще този непредвиден разход, задължително се сдобийте със защитно стъкло за своя смартфон LG G6. Този полезен аксесоар не само ще защити екрана на устройството от механични повреди, но и ще му осигури специално олеофобично покритие.

Стъкленият протектор се състои от няколко предпазни слоя, които са в състояние да противодействат дори на много силен удар при падане на смартфона. В състава на протектора влизат:

  •  покритие за защита от удари и драскотини;
  •  олеофобично покритие;
  •  силиконова повърхност;
  •  слой, осигуряващ 100 % пропускане на светлината.

Кейс за LG G6

На първо място сред най-популярните аксесоари за смартфона LG G6 се нарежда пластмасовият кейс, който покрива задната част на устройството и двете му страни. Кейсът леко се издига над екрана, като по този начин го защитава от драскане, в случай, че смартфонът лежи на дадена повърхност на лицевата си страна. Аксесоарът има матово покритие.

Спортни Bluetooth слушалки за смартфон LG G6

Мобилните аксесоари днес приятно ни изненадват с качеството си на изпълнение, дизайна, надеждността и практичността. Чудесен пример за това са Bluetooth слушалките за смартфон LG G6. Двете вградени стереодинамични системи позволяват на потребителя да слуша музика и да разговаря по смартфона си, без да се налага да поставя слушалките на главата си. Дадената опция осигурява максимална безопасност при използването на слушалките по време на шофиране, бягане или каране на велосипед. Bluetooth слушалките имат надеждна и безопасна конструкция и могат удобно да се носят на врата без риск за повреждането им по време на интензивни спортни тренировки.

Класът защита IPx4 на Bluetooth слушалките за LG G6 предпазва смартфона от пот, вода и дъжд.

Двойният MEMS микрофон в съчетание с усъвършенстваната конструкция на слушалките гарантира чистия звук по време на разговор. Аксесоарът поддържа кодека Qualcomm aptX HD, който осигурява въпроизвеждането на 24-битов звук с високо качество посредством безжична връзка.

Bluetooth слушалките за смартфона LG G6 имат вградени датчици, които пресмятат, обработват и предават на вашето устройство данни за изминатата дистанция и количеството изразходвани калории по време на бягане или ходене. С помощта на специално приложение винаги ще можете да следите пулса си и да отчитате физическото си състояние във всеки един момент.

 

Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877 705 305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден