Здраве и Красота

Продукти за здравословно хранене

Здраве и Красота

Продукти за здравословно хранене

от 48.00лв до 130.00лв

Човек се чувства щастлив само когато е здрав! Да се чувства добре и пълноценен е право на всеки, но често стресът, болежките и дискомфортът превземат ежедневието ни.
Затова ние от Sim.bg създаваме раздел, в който ще ви запознаваме с иновативни и качествени продукти за здравето и красотата, здравословно хранене и грижа за организма на клетъчно ниво. Надяваме се да ви бъдем полезни! 
 
  За нас е удоволсвие да ви представим продукти на Fitline.
 
  Продуктите на Фитлайн не са нови за българския пазар- вече 17 години марката успешно се развива. Пазарът е залят от твърде много видове продукти със съмнително качество и обещаващи резултати, които не се постигат реално. Поради тази причина много хора все още не познават благотворното действие на продуктите Фитлайн и лишават себе си и организма си от тази незаменима грижа!
 
   Fitline са  немски хранителни добавки с патент, съдържащи минерали, антиоксиданти, витамини, омега 3, коензим Q10 и др. Подходящи са за всеки – за малки и големи, за професионални спортисти и за физически активни хора. С тях ежедневно допълваме на храната си и нейната полезна стойност. За производството са използвани най-нови технологии, а основното предимство е внедрената „Концепция за транспорт на хранителните вещества” (NTC), която е разработена специално за фирмата производител PM-International. 
 
  Благодарение на NTC хранителните вещества се доставят там, където са най-необходими, до нашите клетки и така се постига по-добра бионаличност. В допълнение, водоразтворимата или течна форма на продуктите, също спомага за усвояването на 95% от продукта на клетъчно ниво без загуба, като само за сравнение: всеки продукт на таблетка се усвоява около 10-15%, всеки продукт на капсула- 25-30%.
 
  Според научните изследвания, в днешно време, плодовете и зеленчуците (смятани от нас за здравословни храни) не предоставят както преди необходимото количество минерали и витамини. Поради това, все по-често се налага ние съзнателно да си набавяме необходимите вещества посредством подходящи хранителни добавки, за да подържаме нашето добро физическо състояние. 
 
Ако  не се храните балансирано и разнообразно
Ако ви липсва жизненост и енергичност
Ако искате да отслабвате и да чистите тялото си по здравословен начин
Ако разбирате, че за да се чувствате и изглеждате добре трябва да имате активна роля в поддържане на здравето си
 
 
Продуктите Fitline ще се превърнат във ваши помощници по пътя към здравословния живот ,като ви гарантират най-високо качество, произведени съобразно стриктните фармацевтични стандарти.
 
  FitLine се използват и от много спортисти и национални отбори в Германия, както и на международния пазар. Хранителните добавки се използват за поддържане на добра кондиция и увеличаване на издръжливостта. Спортни асоциации, като Асоциацията по колоездене на Германия , Германската асоциация по спортно ходене, Германската хокейна асоциация, Асоциацията по тенис на Бавария, също са впечатлени от концепцията за клетъчно хранене и използват продуктите на Fitline.
 
Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877705305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден