Таблети

Таблети

от 449.00лв до 450лв

Търсенето на китайски таблети оправдава предлагането им и все по-често се срещат реплики на скъпи и недостъпни оригинали. Предпочитанията на потребителите са удовлетворени, но на по-ниска цена. Разпространението на добро мнение става от доволни клиенти, които вече ги използват. А за задържане нивото на търсене, те са в постоянно обновяване на приложенията си. Така вече популяризирането на този вид продукт го прави бестселър в почти 100% продаваните стоки.

Защо са предпочитани

Китайските реплики се определят от оригиналните марки – качеството на копията е винаги сравнявано с оригинала и обикновено те са най-сполучливите, като разбира се цената е много добра. Моделите от Китай са вече отдавна на върха на технологиите в тази ниша. Евтините китайски модели могат да бъдат приложими и полезни пред останалите брандирани на баснословни цени.

Плюсове на тези таблети

Те са полезни устройства без забележки в параметрите - перфектен капацитивен дисплей с мултитъч , размери, тегло, батерия. Много са удобни за офис нужди, има възможност за архивиране по всяко време. -

 • Страхотен дизайн със стабилна сглобка
 • Дисплеят е прецизен
 • Максимално качество на възпроизвеждане на видео
 • има 3.5 жак за слушалки
 • Използване на pdf формат за четене, дори текстове специализирана литература - с доста схеми и изображения
 • Приложенията на MS Office(word,excell и т.н.)
 • Възможност за качване на програми за преглед на чертежи, схеми и др.
 • Ползване на видео плейър за гледане на филми
 • Сърфиране в Интернет с бързо зареждане
 • Използване на GPS
 • Wi-fi връзка
 • Процесор с добри параметри
 • наличие на USB-хост - включва се директно флаш памет
 • Слот за SD-кард
 • HDMI TV-OUT

Китайските копия не отстъпват пред оригинала, така те застават на важно място в живота и нуждите на потребителя. Плюсовете на характеристиките и външният вид доказват колко са ценени с качеството си. За операционна система се ползва Андроид - най-продавана в света. С нейните способности клиентите получават възможност да имат разнообразни приложения, програми, игри,браузър и други.

Качествени ли са таблетите?

Високо качество и много екстри, заради което са утвърдени продажбите.

За кого са предназначени таблетите?

Всички, които желаят да използват лукс, могат да ги получат, тъй като те са на достъпна стойност. Външното оформление не отстъпва пред оригинала, а техническите данни са сполучливи.

Защо да купим таблет от Sim.bg?

Купуването от сайта е надеждно и обслужването е на ниво с високи резултати. Разполагат с най-хубавите модели. Цените им са изгодни, тъй като действително вие спестявате при експлоатацията на тези продукти.

Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877705305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден