Sony Cyber-shot DSC-RX10 III - професионален цифров фотоапарат

Няма наличност

Този продукт може да бъде заменен с други продукти!

Код: 31545

Оценка: 0/0

Кратко описание:
 • Производител: Sony
 • Модел: Cyber-shot DSC-RX10 III
 • RX10 III с вариообектив с голяма апертура F2,4 – 4 24 – 600 mm: Вече нищо не е извън обсега ви!
 • Обектив 24 – 600 mm с F2,4 – 4 оптично мащабиране с голяма апертура: Първият обектив с 25x мащабиране във фотоапарат от серия RX включва 24 – 600 mm изключително широк ъгъл до супер-телефото диапазон на мащабиране в ярък обектив F2,4-4; Елементи на обектива от super-ED стъкло, ED стъкло и асферични елементи за поддържане на отлична разделителна способност, контраст и качество на изображението; и апертура с девет ламела за отлично възпроизвеждане на фон с боке.
 • Подреден Exmor RS® CMOS сензор за изображения с прибл. 20,1 ефективни мегапиксела: Големият сензор за изображения Exmor RS® CMOS тип 1,0 с прибл. 20,1 ефективни мегапиксела постига по-завладяващи резултати благодарение на подредена архитектура, която разширява и ускорява обработката на сигнала, технология за задно осветяване за увеличаване на ефективността при улавяне на светлина и намаляване шума в кадрите, заснети до ISO 12800, и инсталиран DRAM чип за по-бързо възпроизвеждане на голям обем, което се изисква при 4K записване на свръхбавен каданс .
 • Запис на 4K филми& 4K филми може да се записват с пълно изчитане на пикселите без комбиниране за съвършената разделителна способност на изображението с по-малко "моаре" и остри ръбове. Високоскоростен LSI в предния край, който поддържа обработката на изображения, силно намалява изкривяването "завъртане на затвора" (диагонално изкривяване), което често се вижда във видео кадри на бързо движещи се обекти.
 • Бърз интелигентен AF само за 0,09 сек.: Заедно с голямото покритие на мащабирането до 600 mm13 RX10 III разполага с 0,09-сек.16 високоскоростен AF. Чрез оценяване на обекта дори преди натискане на бутона на затвора наполовина алгоритъмът за откриване на обекти на системата прецизно прогнозира правилната точка на фокусиране, след което фотоапаратът се фокусира веднага след натискане на бутона.
 • Свръхбавен каданс до супер телефотография: Лесно можете да създавате филми със свръхбавен каданс. Завъртете пръстена за режим на режим HFR (Висока кадрова честота). Изберете сред 960/1000 fps, 480/500 fps и 240/250 fps (NTSC/PAL, кадъра в секунда за снимане на изключително ясно, плавно действие на близък план при скорост до 40x от обикновената кадрова честота за филми съгласно скоростта, при която се движи обектът. В режим на приоритет на качеството, качеството на изображението се доближава до Full HD качество при 240/250 fps и HD качество при 480/500 fps.
 • Непрекъснато заснемане със скорост от прибл. 14 fps без затъмняване: Високоскоростното изчитане на прибл. 20,1 ефективни мегапиксела на данните за обработка на изображенията на сензора за изображения прави възможно непрекъснатото заснемане при скорост до 14 fps с намалено затъмняване. Това улеснява мигновеното снимане на страхотни моменти и изражения. Автоматичното проследяване на автоматичния фокус с висока прецизност работи дори по време на непрекъснато заснемане със скорост до 5 fps.
 • Optical SteadyShot™: Технологията за оптична стабилизация на изображението, разработена изключително от Sony, е особено ценна за ръчно снимане на статични кадри и снимане на филм, особено при слаба светлина или в телефотографския край на диапазона на мащабиране до 600 mm. Тази система е еквивалентна на 4,5 стъпки 19 пъти по-бърза скорост на затвора и предотвратява замъгляване на фотоапарата, за да гарантира плавно и стабилно кадриране и снимане. (Надписи в изображението – ляво: SteadyShot ИЗКЛ., дясно: SteadyShot ВКЛ.)
 • Затвор против изкривяване за бързо и тихо снимане: Ефектът на завъртане на затвора изкривява изображенията на бързо движещи се обекти. RX10 III може да подтисне това, когато снимате при скорост на затвора до 1/32 000 сек. Това гарантира, че можете да снимате ясни изображения без изкривяване на спортни събития като тенис. Освен това електронният затвор може да работи тихо, което ви позволява да снимате концерти, дивата природа и други обекти, без да обезпокоявате околната среда. (Надписи в изображението – ляво: затвор с обикновено завъртане, дясно: RX10 III)
 • Система за обработка на изображенията BIONZ X™: За по-вярно възпроизвеждане и фина настройка на детайли и текстура този процесор за изображения работи с обектива и подреден сензор за изображения Exmor RS® за обработка на прибл. 20,1 ефективни мегапиксела на данни със страхотна скорост и прецизност. Намаляване на дифракцията за поддържане на яснотата на изображението дори при настройки на по-малка апертура и шумопотискане в специфични зони в съответствие с характеристиките на зоната на изображението също помагат да се поддържа високо качество на изображението.
 • XGA OLED Tru-Finder™: С голямо увеличение (0,70x), контраст и разделителна способност този електронен визьор възпроизвежда голяма дълбочина. Еквивалентът на прибл. 2,35 милиона точки на дисплея възпроизвежда богати тонове и цветове дори в тъмни зони за реалистични изображения, които съответстват на високото качество на крайния запис. Покритието ZEISS T* значително намалява отражението на повърхността от слънцето и други източници на светлина.
 • Гъвкава, потребителски ориентирана и надеждна работа: Ръчни пръстени на обектива за фокусиране, мащабиране и апертура предоставят удобно и адаптивно управление особено докато гледате през визьора. Приставката за няколко интерфейса (MI) улеснява свързването на светкавици, микрофони и други аксесоари. Устойчивите на прах и влага20 уплътнение и конструкция на работните части позволяват на фотоапарата да издържа на тежък режим на използване.
 • Zoom Assist: Когато загубите проследяването на движещ се обект, докато кадрирате (което често се случва при снимане с ултра-телефотография), натиснете и задръжте C (по избор)22, към който е назначен Zoom Assist, за да задействате автоматичното мащабиране на функцията Zoom Assist. Намерете и отново кадрирайте обекта, след което освободете бутона и фотоапаратът автоматично се мащабира към първоначалното фокусно разстояние, за да можете да възобновите снимането на обекта. (Надписи в изображението – ляво: намерете и кадрирайте повторно обекта, дясно: Успешно повторно кадриране)
 • Gamma Display Assist: С тази функция можете да разглеждате, докато записвате с настройка S-Log гама, преобразувате S-Log2 в ITU709 (800%) гама за следене24 на изображения или проверявате фокуса при уголемяване на изображение на LCD екрана или визьора.
 • S-Gamut/S-Log2: Насладете се на гъвкавост, за да създавате по-изразителни филми в постпродукция. Кривите на гамата на S-Log223 включват широк динамичен обхват (до 1300%) за намаляване на избледняването и затъмняването в процеса на цветово градиране
 • Чист HDMI извод: Фотоапаратът поддържа не само запис на некомпресиран филм на външни устройства за запис – той ви позволява също да възпроизвеждате филми с толкова високо качество за преглед в реално време на външен монитор, за да можете да потвърдите фокуса и други детайли по-ясно, докато записвате във фотоапарата
 • Подобрена функция Zebra Assist: Улеснено наблюдение на експонацията, особено при снимане с настройка за S-Log гама. Задайте целево ниво на яркостта на видео сигнала от 0 – 109%, конфигурирайте диапазон между +10% и -10% от тази стойност и шаблонът "зебра" показва областите с това ниво на експонация в рамките на този диапазон. Нова настройка за минимално ниво на яркост надеждно ви предупреждава, за да избягвате прекомерно осветяване.
 • Профил на изображението: Менюто Профил на картината поддържа професионални промени на параметрите като Крива на гамата и Детайли за основен контраст, корекции на цвета, градация на яркостта и контур на изображенията.
 • XAVC S/AVCHD формати за филм: При формат XAVC S15 с висока побитова скорост, който е базиран на XAVC формат, който е с висока репутация сред професионалистите, сериозните създатели на филми могат да записват висококачествени 4K и Full HD филми с минимален шум при компресиране при максимална побитова скорост съответно от 100 Mbps и 50 Mbps. RX10 III ви предлага и опции за лесно записване, редактиране и споделяне на филми в AVCHD формат
 • Персонализируеми настройки за функции: Персоналният бутон (C) ви позволява да програмирате една от над 58 възможни функции22 за адаптиране на възможностите на фотоапарата според вашия стил на снимане. Назначавайте често използвана функция или предпочитана настройка на този бутон. След това можете веднага да извикате тази функция или настройка. Насладете се на достъп до избраната функция с един пръст за по-бърза и по-интуитивна работа с фотоапарата.
 • Двоен запис: Повишената скорост на обработка на сензора позволява на RX10 III да заснема много прецизни неподвижни изображения без комбиниране на пикселите по време на заснемане на филм. Резултатът: висококачествени изображения с разделителна способност до 17 MP
 • Заснемане на снимки от филми: Можете да изберете решителен момент от запис на филм и да го запазите като снимка във формата на файл на 8-мегапикселово изображение с високо ниво на детайлност от 4K филм. От Full HD кадри можете да създавате 2-мегапикселово неподвижно изображение.
 • AF върху очи: Дори когато заснемате обект, който е частично обърнат встрани от фотоапарата, с малка дълбочина на рязкост, лицето ще бъде рязко фокусирано благодарение на изключително прецизната функция AF върху очи. Появява се зелена рамка над приоритизираното око, когато фокусът е бил постигнат
 • Настройка на имената на файловете: Първите три символа от името на файла вече могат да бъдат персонализирани във фотоапарата. По подразбиране името на файла започва с "DSC", но можете да промените и регистрирате трите символа по ваш избор. Това улеснява фотографите при боравенето с файловете особено когато работят с няколко фотоапарата.
 • Фиксиращ AF: Просто натиснете бутона на затвора наполовина, за да активирате фиксиращия се AF 25. Той автоматично регулира целевия размер на кадъра за AF според размера на обекта за по-добра ефективност при проследяване и за оползотворяване на всяка възможност за снимки.
 • Дистанционно управление на фотоапарата: Изтеглете и инсталирайте приложението Remote Camera Control на компютър, за да променяте настройките на фотоапарата, да снимате изображения и да управлявате фотоапарата от компютъра чрез USB връзка на фотоапарата към компютъра. Записаните данни на изображенията на фотоапарата ще бъдат съхранявани директно.
 • Дистанционно One-touch/споделяне One-touch: Дистанционното One-touch прави вашия смартфон или таблет визьор/дистанционно управление. Споделянето One-touch прехвърля снимки/видеоклипове към вашето устройство за споделяне със SNS. Просто инсталирайте приложението PlayMemories Mobile™ чрез Wi-Fi® към вашето Android устройство с активирана NFC функция, след което доближете устройството до фотоапарата, за да ги свържете. Нямате NFC? Няма проблем, тъй като новата съвместимост с QR код може също да сдвоява устройствата
 • PlayMemories приложения за фотоапарат™: Това приложение разширява фотографските ви хоризонти, като ви позволява да добавяте повече функции към фотоапарата.
 • Поддържа се в Capture One Express (за Sony): Capture One Express (за Sony) е един от най-добрите RAW конвертори в света за пресъздаване на цветове и детайли с невероятна прецизност. Продуктът съдържа гъвкаво управление на цифровите активи, всички важни инструменти за регулиране и бърза, чувствителна работа в едно персонализируемо и интегрирано решение.*Моля, насочвайте всички запитвания за покупка, употреба и поддръжка за решенията Capture One към Phase One. (Безплатно изтегляне (От уебсайта на Phase One))
 • Работи с iMovie и Final Cut Pro X: Този продукт е съвместим с Final Cut Pro X и iMovie
 • Максимална резолюция: 5472 x 3648
 • Аспект на изображението 3:2 / 4:3 / 16:9 / 1:1
 • Ефективни пиксели Прибл. 20,1 мегапиксела
 • Общ брой пиксели Прибл. 20,1 мегапиксела
 • Големина на сензора тип 1.0 (13,2 мм х 8,8 мм)
 • Тип на сензора Exmor RS® CMOS тип 1.0, съотношение 3:2
 • Тегло: 1051 гр. (само корпуса)/прибл. 1095 гр. (включени са батерията и Memory Stick Duo™)
 • Размери: 132,5 x 94,0 x 127,4 мм.
 • Гаранция: 24 месеца
Това е качествен продукт с продуктов номер 31545 произведен от фирма Sony. Марката Sony се е доказала с времето като изключително качествена и креативна. Може да откриете Sony Cyber-shot DSC-RX10 III - професионален цифров фотоапарат листнат в категория {K}, на цена 2.00лв. На онлайн магазина ни в този раздел ще откриете разнообразие от продукти на цени за всеки вкус, започващи от 2.00лв до 2599.00лв. Голяма част от продуктите - {K} са специално изработени за конкретния мобилен телефон или таблет.
Екипа на Sim.bg се грижи ежедневно да добавя нови продукти в продуктова категория {K}, като се стремим да ви предложим най-добрата цена на пазара.
Продуктите които са в наличност се изпращат в рамките на 1-2 работни дни до клиента чрез куриерка фирма Еконт.
Доставка до офис на Еконт - 3.30лв
Доставка с куриер Еконт до адрес - 5.20лв
Ако ви е нужна повече информация или искате да направите поръчка по телефона, може да се свържете с нас на 0877 705 305
Продукта Sony Cyber-shot DSC-RX10 III - професионален цифров фотоапарат е добавен в сайта на 02 Октомври 2017

Имформация за доставка:

Наш оператор ще се свърже с вас преди изпращането на пратка за да уточните точния ден удобен за вас.

Доставката се извършва чрез куриери: "Еконт" 

Срок на доставката: изпращане до 24 часа след потвърждението на поръчката в 90% от случаите.

Време на доставка от 1 до 3 дни (в зависимост от куриера и направлението). 

Заплащане на продукта: с Наложен платеж след като го получите от куриер го плащате на него ( можете да прегледате стоката след потвърждение от наша страна )

- Преглед на продукта: Всички предлагани от нас продукти се доставят с опция за преглед, т.е. можете да тествате покупката си и да платите само след одобрение ( като първо куриера трябва да се свърже с нас за да потвърдим прегледа на стоката )
В този случай куриера ще е  ангажиран в рамките на 15 мин. да Ви изчака да прегледате продукта и тогава да го заплатите

Вие заплащате стойността на покупката и куриерските разходи, при получаване на продукта.

Цена : цената за транспорт варира от стойноста на продукта и града ,но средната цена е 4 - 8 лв за доставка 

Само при нас, цената за доставка е с до 30% отстъпка от официалната цена на еконт..
 

Телефон 0877 705 305

Работно време: Понеделник до Петък 10:30 - 17:30 часа
Събота 10:30 - 13 часа
Неделя - почивен ден

Адрес: Асеновград , Кресна 4 ( само Онлайн магазин, на адреса няма физически магазин )

Фирма: "Мобайл Електроникс" ЕООД

Имате запитване?
Последно разглеждани

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877705305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден