Протектори за екрана за Galaxy Note 7

Тук ще намерите голям набор от протектори/фолио за екрана за Samsung Galaxy Note 7. Имате избор от протектори на ниска цена и задоволително качество ,както и висококачествени оригинални протектори за екрана на световни марки. Стъклени протектори за Galaxy Note 7 Edge, са това което ви трябва ако искате да защитите екрана на телефона си от счупване при удар.

Протектори за екрана за Galaxy Note 7

Тук ще намерите голям набор от протектори/фолио за екрана за Samsung Galaxy Note 7. Имате избор от протектори на ниска цена и задоволително качество ,както и висококачествени оригинални протектори за екрана на световни марки. Стъклени протектори за Galaxy Note 7 Edge, са това което ви трябва ако искате да защитите екрана на телефона си от счупване при удар.

от 29.00лв до 45.00лв

Стъклени протектори и защитно фолио 

 
За защита на телефона ви от надраскване и предотвратяване на скъпи ремонти, можете да си послужите със защитно фолио  за смартфон. Нашият онлайн магазин предлага стъклени протектори и фолио за вашия нов Samsung Galaxy Note 7. Всички те  лесно прилепват  за екрана и се  отстраняват без следи.
 

Защитно фолио за смарт телефон  Samsung Galaxy Note 7

 
 
Съгласете се, че защитното  фолио е важен компонент за сигурността на устройството ви, и затова си струва то да бъде първият закупен аксесоар за вашия Samsung Galaxy Note 7. 
 
 

Tempered Glass – закалено стъкло 

 

Една от тенденциите при протекторите за дисплеи на смартфони е  т.нар. Tempered Glass или закалено стъкло, което не може да бъде надраскано. Монтажът на това стъкло става бързо и лесно, дори у дома и изцяло предпазва екрана на вашия Samsung Galaxy Note 7.  С поставеното предпазващо стъкло вие ще забравите оставащите следи от отпечатъци, а същевременно не пречи на допира по тъчскрийна. Яркостта на екрана е силна и действителна.
 

Протектор от  закалено стъкло

 

Това е предпазващ аксесоар за вашия нов Samsung Galaxy Note 7,  който пази дисплея от случайни падания, удари и дори одрасквания. Монтажът на този протектор се извършва бързо, лесно и води класацията за най-функционален и предпочитан пред всички други видове протектори.  Действително ценен аксесоар откъм добрата работа, която ще изпълнява! 
Стъкленият протектор има и преимуществото пред другите видове да се поставя доста по-лесно. Ето и няколко полезни съвета които да спазите при самото поставяне:
 

Съвети за работа

 

-Протекторът се поставя на добре почистен дисплей, задължително в закрито пространство, като в помещението не трябва да бъде прашно.
-Не докосвайте лепкавата част на протектора – там може да попадне прах или власинка, която няма как да бъде премахната. Препоръчително е да ползвате кърпичката и лепенките, но ако нямате лепенки, може да си послужите и с прозрачно тиксо. 
- При залепването гледайте да залепите наведнъж цялата площ на дисплея с протектора, тъй като, ако се наложи да отлепите и да повторите, няма да успеете да го поставите точно и повърхността може да бъде замърсена.
- Плъзгайте отгоре с пластична карта (лична карта или кредитна), за да извадите евентуално събран въздух в балончета под протектора.
 
Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877705305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден