Кожени калъфи за Galaxy Note 7

Кожени и текстилни калъфи за Samsung Galaxy Note 7, флип хоризонтален и вертикален калъф, S-view cover кейс, оригинални калъфи

Кожени калъфи за Galaxy Note 7

Кожени и текстилни калъфи за Samsung Galaxy Note 7, флип хоризонтален и вертикален калъф, S-view cover кейс, оригинални калъфи

от 29.00лв до 199.00лв

Кожени калъфи за Samsung Galaxy Note 7

 

Разработени са  специално за Samsung Galaxy Note 7

 
Тези кожени калъфи са проект точно за Samsung Galaxy Note 7, за да осигуряват отлична защита за всяка ситуация. Специализираните разрези също осигуряват лесен достъп до всички основни входове и бутони на устройството, така че да дават възможност за зареждане и да се използват всички негови функции, без да се налага да се вади от калъфа. Отворите  за обектива на камерата, жак за слушалки и жака на зарядното устройство са  перфектно проектирани да отговарят на вашите нужди за Samsung Galaxy Note 7.
 

 

Eлегантни и стилни, изработени от висококачествени материали

 

Създадени са само от най-качествените материали и най-добри методи на изработка.  Високото качество се състои в ръчната изработка, фината синтетична кожа и традициите, въплътени в кожения калъф за Samsung Galaxy Note 7. Калъфите са  изключително издръжливи с великолепен вид. 
 

Тънък и лек дизайн

 

Коженото покритие придава цялостен вид, като показва тънък дизайн и луксозно качество на кожения материал. Кожените калъфи за Samsung Galaxy Note 7 осигуряват фантастична защита срещу драскотини, удари и падания.
 
 

Бързо и лесно се поставят. Дисплеят на смартфона е защитен

 

Калъфите помагат да запазите своя Samsung Galaxy Note 7 напълно защитен от всички страни, поставят се бързо лесно, създават удобство  при носене в чанта или багаж, тъй като предната част на телефона е защитен от повреди.
 
Виж повече

Лесно и удобно!
Доставка за 1 работен ден

Плащаш чак след като получиш продукта!

Не плащате нищо предварително! Получавате продукта до ваш адрес или офис на куриер и чак тогава го заплащате на място. Това елиминира риска и притеснението на клиента от грешки или измама. Всичко е прозрачно ясно, лесно и бързо.

Вземи на лизинг бързо! Одобрение за 30 минути.

На изплащане супер бързо и лесно !

Можете да закупите избран от вас продукт на изплащане с изгодна лихва. Супер бърза и лесна процедура изцяло онлайн. Получавате договора и продукта едновременно с куриер, след което подписвате договора и продукта си остава за вас.

виж още

Безплатна доставка! За всички поръчки на аксесоари за GSM над 100лв

Безплатна доставка за поръчки на аксесоари за телефони над 100лв!

При поръчка на един или повече аксесоара за телефон на стойност над 100лв ще ви бъдат изпратени безплатно до избран от вас офис на куриер Еконт.

виж още

Провери пратката преди да платиш на куриера

Провери получения продукт преди да го платиш!

Предлагаме ви услугата проверка и тест на пратка преди да я заплатите. Така можете да се уверите, че правилния продукт е пристигнал здрав при вас.

свържете се с нас!

0877705305от 10:30 до 17:30 ч, Събота до 13:00 ч
Неделя почивен ден